avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog mult pt îndrumare: anul acesta în luna mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog mult pt îndrumare: anul acesta în luna mai soțul a ...

Va rog mult pt îndrumare : anul acesta în luna mai soțul a predat unei firme de dezmembrari un autoturism, firma eliberandu, i doar un certificat de custodie păstrând auto pt programul Rabla. Programul s, a încheiat și am întrat în posesia certificatului de distrugere 10/10/2025. În luna august soțul a decedat iar eu nu pot o pot radia mașina fără succesiune? La ce succesiune? Mașina nu mai exista. Ce posibilitate exista? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Roibu mita , utilizator 08:46, 15 Octombrie 2025
La data decesului , masina nu era radiata ?
Nu
Nici la, ora actuala nu este radiata, deși dețin dovada ca a fost preluata la fier vechi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul rabla Madalin2014 Madalin2014 buna ziua..am si eu o problema sper k ma puteti ajuta cu un raspuns...am dus masina pentru programul rabla in mai si nici pana in ziua de azi nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată ... Surubu Surubu Buna ziua. Am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată pe numele meu. Acum 6 luni mi-am schimbat domiciliul în alt județ, dar am omis ... (vezi toată discuția)
Cum sa vand masina veche ce nu mai functioneaza? L. Otilia L. Otilia Buna ziua, Am o masina veche ce nu mai functioneza si as vrea sa o vand fie prin programul rabla, fie la fier vechi. Eu sunt proprietarul si am actele de la ... (vezi toată discuția)