avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pe hotararea de divorț lipseste ștampila ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pe hotararea de divorț lipseste ștampila dreptunghiulară. ...

Pe hotararea de divorț lipseste ștampila dreptunghiulară. Cum se procedează. Este eliberată de judecătoria rosiori de vede. Se poate rezolva in bucuresti?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:39, 6 Mai 2021
Nu, o hotarare se legalizeaza doar de instanta care a pronuntat-o.
Aveti nevoie de cerere pentru legalizarea hotararii, taxa judiciara de timbru si hotararea a carei legalizare se solicita.
Discutati la telefon cu arhiva instantei si vedeti daca o trimiteti cu posta, o puteti primi si retur , eventual daca este necesar sa trimiteti si un plic timbrat pentru retur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sentinta divort pompiliairina pompiliairina Ce trebuie sa fac pentru a definitiva o sentinta de divort. Fac mentiunea ca au trecut cele 30 zile de la comunicare, iar cealalta parte implicata nu a depus ... (vezi toată discuția)
Divorț- sentință definitivă și irevocabilă Ana-Maria3732 Ana-Maria3732 Buna ziua! Am divorțat anul trecut și în Decembrie s-a finalizat divorțul prin hotărâre judecătorească. Divorțul a fost depus din străinătate la ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)