avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Știu ca pana acum nu se punea poprire pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Știu ca pana acum nu se punea poprire pe indemnizație ...

Bună ziua! Știu ca pana acum nu se punea poprire pe indemnizație de creștere copil. Am citit undeva ca s-a modificat legea și ca acum se poate pune poprire pe aceste venituri. Este adevărat? Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2021
ANAMARIAC22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:49, 10 Mai 2021
Art. 20 din OUG 111/2010
(1) Drepturile prevăzute de prezenta ordonanță de urgență nu pot fi urmărite silit decât în vederea recuperării, conform legii, a sumelor încasate necuvenit cu acest titlu.
(2) Asupra drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență nu se datorează impozit și nici contribuțiile sociale obligatorii stabilite de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe indemnizatia pentru ccc? MariusLo MariusLo as vrea sa stiu daca se poate pune poprire pe indemnizatia de cresterea copilului , va multumesc (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere copil? simonica1983 simonica1983 Buna ziua. ma poate ajuta cineva cu legea in care pot dovedi ca nu se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere copil? (vezi toată discuția)
Propririle pe indemnizații de crestere Felialin Felialin Se poate pune proprire pe indemnizația de creștere a copilului de la biroul judecătoresc?cei de la agenția județeană pt plăți și inspecție socială ... (vezi toată discuția)