buna ziua,sunt pensionar anticipat partial din iunie 2019.in noi. 2020 am fost la casa de pensii sa depun cere si documente ptr recalcularea pensiei in baza legii 215/2019, care transforma pensia anticipata partiala in pensie pentru limita de varsta..nu mi-au primit documentele, spunandu-mi ca pensia este calculata corect si nu se recalculeaza ca nu am dreptul.mi-am facut cont la casa nationala de pensii si am solicitat recalcularea in baza legii 215/2019..am fost sunat de la casa nationala de pensii si mi-a spus ca am dreptul la recalculare in baza legii amintite si sa trimit prin email documentele la casa judeteana,lucru care l-am si facut.in final am primit o noua decizie cu pensia recalculata.imi pun intrbarea de unde stiu ca pensia este calculata corect?cine ne spune acest lucru?poate sa fie gresitace facem?persoana de la ghiseu mi-a respins actele,iar daca le-am trimis prin email au fost acceptate si rezolvata cerea..acum sunt in termen sa depun contestatie .am garantia ca au calculat corect?cum sa procedez,va rog pareri si autorizate.am expus povestea ptr a nu pati si altii ca mine sau sa actioneze cum am facut eu.multumesc