avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am avut un conflict cu un vecin, căruia i-am dat si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am avut un conflict cu un vecin, căruia i-am dat si un pumn.dupa ...

Am avut un conflict cu un vecin, căruia i-am dat si un pumn.dupa o perioadă de hărțuire de 6 luni,a venit la ușă, treburi administrative. A chemat poliția și a mers să facă plângere. A dat si el si a recunoscut.Ce mă sfătuiți!?Cei de la poliție au spus că pot face si eu plângere
Cel mai recent răspuns: CiobanuDorina , utilizator 13:04, 19 Mai 2021
Depuneti plangere.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin care, ori de câte ori aude gălăgie în timp ce fac curățenie, îmi oprește curentul de la panou iar azi m-a și amenințat că mă calcă în picioare. cum să procedez? CarmenLu CarmenLu Bună seara Mă confrunt cu următoarea situație; Daca nu am martori și nicio dovadă pot face plângere la poliție..Am un vecin care de cate ori fac ... (vezi toată discuția)
Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. eu cred ca exista ... ionuta57 ionuta57 Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. Eu cred ca exista si vecini de sus care deranjează si nu numai. Am o intrebare daca un vecin urmărește cand ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuit de catre un lucrator din mai de mai bine de 5 luni, ... pynu pynu Sunt hartuit de catre un lucrator din MAI de mai bine de 5 luni, acesta ma acuza ca eu I murdaresc frecvent masina totul a plecat de la o discutie cu acesta ... (vezi toată discuția)