avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sora mea a fost implicată într-un accident rutier, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sora mea a fost implicată într-un accident rutier, fiind pe ...

Sora mea a fost implicată într-un accident rutier, fiind pe bicicleta, pe drum cu prioritate, șoferul a acroșat o pe partea stângă. Are 6zile spitalizare, hematom și fisură craniană și problema la mana stângă, falangele de la două degete rupte și unghia de la un deget a trebuit smulsă fiind infectată. La a doua tomografie a ieșit că hematomul este in resorbție, starea ei e bună, dar deocamdată nu poate incepe lucrul ,fiind frizeriță nu poate folosi mana stângă. Am consultat un avocat și urmează să facem contractul, pentru proces cu asigurările. Are vreo șansă în proces cu asigurările, cam cat ar putea fi costurile cu avocatul ? Menționez că există filmare de pe camerele de supraveghere, de la un supermarket, șoferul nu a încetinit și nu au fost urme de frânare, din spusele poliției care a fost la locul accidentului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2021
florentinavlad39, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 07:50, 23 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sanse sunt cu impotriva asiguratorului. Dupa clasarea dosarului de urmarire penala se copieaza dosarul si se introduce o actiune civilă. Onorariul avocatului le discutati cu el. Poate fi onorariu fix si/sau onorariu de succes ( procent din suma obtinuta ).
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
Laszlo Bicsak, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune accident germania ContSters299026 ContSters299026 buna ziua, am fost implicat acum 2 saptamani intr-un accident grav de masina pe autobahn, celalat sofer fiind de vina (neamt) accidentul a avut ca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Gabeee Gabeee Buna ziua, acum o luna am avut un accident rutier cu un motociclist care venea cu viteza foarte mare pe un drum limitat 30km/h cu 2 sensuri, eu iesind din ... (vezi toată discuția)
Accident si dauna alice81 alice81 Buna!!!!!!! de vreo 2 saptamani ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.... In decembrie sotul meu venind spre casa, a derapat si pierdut ... (vezi toată discuția)