- vatamarea mea corporala cu 6 zile de spitalizare (cusut la cot, hematom la cap tratat incepand cu anestezie totala inca din elicopter si continuata 24 de ore in coma indusa, multiple lovituri, fara fracturi)
- pierderea partiala a auzului la urechea stanga
sau se bazeaza pe faptul ca sunt din alta tara si ma multumesc cu putin?
 Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

ContSters299026 
	    	Utilizator

ContSters299026 
	    	Utilizator	    

ContSters299026, utilizator
 ContSters299026, utilizator 	
			 ContSters299026 
	    	Utilizator

ContSters299026 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 corina rpd	                   

Cum procedez, care sunt pasii legali daca am fost vatamat corporal,  cu spitalizare în Germania,  intr un accident mașină,  cu autoturismul care mă ... (vezi toată discuția)
	                    corina rpd	                   

Cum procedez, care sunt pasii legali daca am fost vatamat corporal,  cu spitalizare în Germania,  intr un accident mașină,  cu autoturismul care mă ... (vezi toată discuția)

adina20032007	                   

in data de 21 ian 2010 am avut un aciident rutier eram cu o dacia 1400 si era gheata pe sosea si mia intrat un audi pe contrasens intorcinduse cu partea ... (vezi toată discuția)
	                    adina20032007	                   

in data de 21 ian 2010 am avut un aciident rutier eram cu o dacia 1400 si era gheata pe sosea si mia intrat un audi pe contrasens intorcinduse cu partea ... (vezi toată discuția)

alice81	                   

Buna!!!!!!! de vreo 2 saptamani ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.... In decembrie sotul meu venind spre casa, a derapat si pierdut ... (vezi toată discuția)
	                    alice81	                   

Buna!!!!!!! de vreo 2 saptamani ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.... In decembrie sotul meu venind spre casa, a derapat si pierdut ... (vezi toată discuția)