avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, pentru a chema în judecata o instituție ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, pentru a chema în judecata o instituție publică ...

Buna ziua, pentru a chema în judecata o instituție publică pentru discriminare și neacordarea unor drepturi pentru munca depusa, exista un model de chemare în judecată și care ar fi costurile.
Litigiille de munca sunt scutite de plata taxei de timbru.Daca vreti sa va mariti șansele va angajați un av sau macar consultați.unul pt a vedea dacă speta dvs are sanse de castig.Nu există modele ,fiecare speță are propriile particularități .Nu stiu cum.s- a creat aceasta impresie ca găsești pe net modelul magic care te ajuta sa câștigi,să nu platesti av etc.modelele sunt pur orientativ.E,multe dintre ele fiind eronate sau nu sunt in concordanță cu modificările legislative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari taxa judiciara ficgo ficgo Buna ziua, Am participat la un concurs de angajare organizat de o autoritate publica. Din diferite motive am decis sa dau in judecata cerand: - anularea ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata goldstar9 goldstar9 Buna ziua , imi poate da cineva un model de cerere de chemare in judecata ? ( pe motiv ca X nu ia platit lui Y suma de 500 lei ) Am nevoie la facultate . Va ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru Dianaenacheapostol Dianaenacheapostol Buna ziua. Am depus dosarul de divort la judecatorie, iar taxa de timbru mi-a fost calculata eronat (aproape dubla). Ce se mai poate face pt ca bani pt plata ... (vezi toată discuția)