Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantii

am un tel. mobil in garantie si sa stricat. o saptamana sta la reparat o saptamana la mine si iar se strica/ ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 16:08, 6 Ianuarie 2010
Solicitati inlocuirea acestui produs ( cerere scrisa...adresata distribuitorului) conform codului consumului.
Va rog sa mentionati daca ati primit certificat de garantie la livrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii telefoane mobile TOTOLIK81 TOTOLIK81 am un tel. mobil aflat inca in garantie si sa stricat. lam dus la reparat in 5 zile mau sunat sal iau. lam luat si dupa 4 zile lam dus din nou la reparat. dupa ... (vezi toată discuția)
Nemultumire - lipsa ambalajului original duce la pierderea garantiei? damianiuliana damianiuliana am pierdut cutia de la telefonul mobil care a fost in service [Editat - pe forum nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Probleme service inlocuire produse Razvan222 Razvan222 Salut. Acum 2 luni am cumparat un HTC One mine de la emag. In urma cu 2 saptamani s-a stricat. L-am dus la service si ieri am primit un alt tel. Dar acest nou ... (vezi toată discuția)