avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat costa o sucesiune si ce implica in conditiile in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat costa o sucesiune si ce implica in conditiile in care unul ...

cat costa o sucesiune si ce implica in conditiile in care unul dintre frati este decedat iar urmasii sunt sotia si copii acestuia... Copii si sotia celui decedat trebuie sa faca la randul lor succesiune pentru a putea participa la sucesiunea solicitata de fratii tatalui ( sotului) ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 00:10, 12 Iunie 2021
Depinde de ordinea deceselor.
Dacă fiul a decedat înaintea tatălui, la succesiune vor veni copiii in viata si nepotul de la fiul predecedat, nefiind necesară dezbaterea succesiunii după fiu.
Dacă fiul a decedat după tata, va trebui dezbătută și succesiunea după acesta.
Costurile depind de bunurile din masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este vorba despre o mostenire: se doreste succesiunea ... stefimit stefimit Buna ziua! Este vorba despre o mostenire: Se doreste succesiunea dupa parintii decedati.Am fost 4 frati 1.Tatal decedat in urma cu 10 ani . Nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Succesiune hippyske hippyske O matusa a decedat si trebuie deschisa masa succesorala. Nu a avut copii. Are 3 frati in viata si unul decedat. La masa successorala participa si copiii si ... (vezi toată discuția)