avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca vecinul si-a marit curtea abuziv ...intrand pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca vecinul si-a marit curtea abuziv ...intrand pe domeniul ...

Daca vecinul si-a marit curtea abuziv ...intrand pe domeniul public si a luat cam 2.5 metri din acest domeniu public si incluzand si stalpul de electricitate si nu-mi da voie sa ma leg la curent de acel stalp.....e corect ?? E legal ???
Si nici nu doreste sa îi platesc 1/2 din suma data pentru traversarea strazii pentru a ma racorda de teava lui de apa rece , deoarece spune ca nu vrea sa se sape intre 2 pomi pe care îi are , pe domeniul public ce ia ramas,
E corect si legal ????
Sa comande si pe domeniul public.
Unde ma pot adresa pentru mutarea abuziva a gardului, pentru gunoaiele care le arunca ( sticla sparta si borcane , linguri rupte , haine uzate, murdare , rupte, plastic rupt, pietre, farfurii spate, oglinzi,( doze , sticle, bidoane de bautura) , buruieni, buturugi gaunoase de carii,
WC lor este la 1m de fereastra casei mele pe hotarul meu deoarece acest vecin si-a impins gardul cam 2 metri pe terenul meu si si-a construit doua corpuri de case care depaseste limita de hotar , ele se afla pe terenul meu , cam 30 -50 cm .
Ce ma sfatuiti .
Am fost la primarie si politie si tot eu am luat avertisment apoi cica amenda ca i-am aruncat mizeriile inapoi la el .

Incercati sa faceti plangere si la DSP, Prefectura...
Daca nu rezolvati nimic... poate va ajuta presa...
Pentru terenul ocupat din proprietatea dvs soluția este avocat,proces,acțiune granituire.Pentru ocuparea domeniului public sesizări în scris la primarie,prefectura etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala florentinabizdiga florentinabizdiga Buna seara, locatarii scarii unde locuiesc au o mare problema cu un vecin dezaxat, care n-are alta treaba decat sa care gunoaie (respectiv fiare, lemne, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie+declaratie la politia comunei privind violarea de domiciliu Vlad Jipa Vlad Jipa Va salut! Am decis sa aflu procesul legal prin care vecinul meu poate fi sanctionat conform legii ajungand sa inaintez o reclamatie si declaratie la politia ... (vezi toată discuția)
Taiere copaci aproape de hotar am un vecin cam descentrat care ... danutza33 danutza33 Taiere copaci aproape de hotar Am un vecin cam descentrat care vrea sa ma oblige sa tai 10-15 copaci aflati la 50 cm-1m de hotarul/gardul cu el. Copacii au ... (vezi toată discuția)