avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Garantie o factura !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Garantie o factura !

Buna.
Am unele probleme cu o persoana pe care am ajutato cu bani.
I-am imprumutat bani si nu mai are sa-mi dea inapoi acum.Am vb cu el si i-am spus sa imi faca o factura pe o masina de-a lui sa am si eu o garantie ca imi recuperez banii.Am facut factura m-am inteles cu el sa imi dea banii in 3 luni dar nici un semn.
Ce as putea face in aceasta situatie?Are valoare acea factura ?
Cel mai recent răspuns: ghotycul , utilizator 18:10, 7 Ianuarie 2010
Puteti sa-i faceti somatie de plata si sa -l executati silit. Factura are valoare juridica din moment ce a fost semnata si recunoscuta.
Daca vinde masina mai pot face somatie de plata cu executare silita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita andresclaudia andresclaudia buna ziua ! as dori sa-mi spuna cineva daca este legal ce se intampla,si ce ar trebui sa fac. in anul 2007 am facut un abonament de telefonie ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)
Imprumut 10.000 euro - garantii ali18ro ali18ro buna ziua, vreau sa ajut un prieten cu un imprumut de 10.000 euro pentru 1 an de zile, fara dobanda, cu contract notarial, fara garantii. sotia lui nu vrea sa ... (vezi toată discuția)