Acte necesare pentru semnarea contractului de montare apometre la bloc intre A.P. și firma de apometre? Am nevoie de numărul art. de lege care spune clar dacă firma de apometre cere ca fiind indispensabil un tabel de semnături ( acordul ) de la proprietari și în ce proporție. Nu este suficientă hotărârea în AG pentru semnarea ctr. AP cu firma de apometre? Firma poate monta apometrele făra acordul proprietarilor, numai în baza hot AG? Sau are nevoie absolută de acordul proprietarilor? Cer scuze pt repetiții. Mulțumesc.
pai in functie de caz si de nr de voturi din AG
se inlocuiesc sau instalatia nu dispune de asa ceva si acum se monteaza?
nu inteleg interesul firmei daca exista sau nu acord si semnaturi...oricum asociatia este obligata sa asigure acces....daca de asta se plang
prin legea asociatiilor, proprietarii sunt obligati sa instaleze contoare pentru individualizarea consumurilor
cine refuza poate fi obligat de instanta si pana atunci plateste diferentele de consum rezultate dintre apometrul general si suma apometrelor individuale
Firma nu se plînge de nimic. Eu doresc sa știu dacă este indispensabil acordul proprietarilor cu semnătura lor și în ce proporție pentru întocmirea documentației semnării ctr. intre AP și firma de apometre. In AG reconvocata s-a votat in citiva participanți. Deci este hotărâtă montarea. Mai are nevoie firma de acordul proprietarilor? Că citisem pe unele forumuri că ar fi nevoie. Dar nu găsesc art. de lege. Mulțumesc.
cyan
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este necesar acordul proprietarilor, este suficienta hotărârea AG pentru semnarea contractului de execuție.
Proprietarii au dreptul si își pot susține acordul sau dezacordul privind diverse contracte sau cheltuieli prin vot în AG, dacă nu participa se înțelege ca trebuie sa se supună hotărârilor AG convocate/reconvocate cu respectarea legii 196/2018.
Ce ar însemna că pentru fiecare contract pe care trebuie sa îl încheie AP sa se facă de semnături?
Președintele AP este mandatat prin hotărârile AG sa încheie contracte cu terții, conform atribuțiilor din Legea 196.