Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinarea poate fi modificata pana la primul termen de judecata? ...

Intampinarea poate fi modificata pana la primul termen de judecata?
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 07:32, 14 Iulie 2021
Buna ziua,

Nu, nu exista dispoziție legală în acest sens.

Doar cerere de chemare în judecată poate fi modificata până la primul termen de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am chemat in judecata primaria in loc de unitatea administrativ teritoriala. cum pot sa rectific? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am facut o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu. Cererea de chemare in judecata am formulat-o impotriva primariei orasului ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut să depun răspuns la întâmpinare cu zece zile înainte de prima înfățișare dar l-am depus doar cu două-trei zile înainte. se poate să îmi fie refuzate probele propuse? N Sireteanu N Sireteanu Buna. Daca intr-un proces mi s-a cerut sa depun Raspuns la intampinare cu zece zile inainte de prima infatisare si acesta a fost depus doar cu doua-trei zile ... (vezi toată discuția)
Cerere modificare actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. la primul termen intr-un proces, partea adversa depun o cerere precizatoare a actiunii de chemare in judecata. Se amana cauza ca sa iau la cunostiinta. ... (vezi toată discuția)