avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Cum se poate anula un act adițional al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Cum se poate anula un act adițional al unui contract ...

Buna ziua.
Cum se poate anula un act adițional al unui contract de vânzare cumpărare el fiind semnat de soacra mea,fara sa i se explice ce conține acel act,modificandu-se anumite puncte din contract,dar și suprafețele de construcție și teren fiind mult mai mici decât cele cumpărate?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat MAFTEIU ADRIAN MAFTEIU ADRIAN buna seara , am si eu o intrebare ? in anul 2007 soacra mea a cumparat un apart. de 3 camere . la notar cand am incheiat ctr. de vanzare cump. am fost ... (vezi toată discuția)
Bună! vin cu o întrebare la care nu știu dacă cineva poate ... Danny7777 Danny7777 Bună! Vin cu o întrebare la care nu știu dacă cineva poate veni cu un răspuns. Decât dacă e de specialitate. Situația este în felul următor: Bunica ... (vezi toată discuția)
Masuratorile cadastrale nu coincid cu cele din promisiune Malinchi Maria Malinchi Maria Buna seara ,tuturor! Ce se intampla daca masuratorile cadastrale din Releveu nu coincid cu cele din promisiunea de vanzare-cumparare? Trebuie refacute ... (vezi toată discuția)