avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Sunt angajata in doua locuri de munca si as ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Sunt angajata in doua locuri de munca si as avea intrebari ...

Buna ziua
Sunt angajata in doua locuri de munca si as avea intrebari legale de concediul prenatal. Pentru a putea intra in concediu prenatal trebuie sa fiu angajata de minim 6 luni? Trebuie sa intru in concediu prenatal in ambele locui deodata?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 17 Iulie 2021
Daca vi se acorda un concediu medical credeti ca sunteti apta numai pentru un singur loc de munca ? ... retoric vorbind

Stagiul minim de asigurare pentru acordarea concediului de maternitate este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 99/ 2017 Mikimokus Mikimokus Buna ziua,  Cum ar trebui sa interpretez acest articol in cazul in care sunt angajata de 8 ani la un loc de munca si de 2 luni la alt loc de munca? ... (vezi toată discuția)
Calcul si conditii prenatal si cic simona racz simona racz Buna, Am cateva intrebari legate de conditiile de acordare a concediului prenatal/postnatal, CIC si modul de calcul a acestora: -In conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare necesar pentru prenatal AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Pana la data de 4.06.2020 am fost in concediu de crestere a copilului pana la doi ani. dupa acea data am intrat in concediu fara plata. Sunt din nou ... (vezi toată discuția)