avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac??
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac??

Buna ziua.
Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [EDITAT], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la conectare merge incet viteza si nu pot sa descarc filme sau joc ,din cauza ca nu are semnal buna.
Am reclamat multe ori la sediu [EDITAT] si a zis; am contract si trebuie sa astept sa termina contractul si dupa aia pot sa dezabonez.
Nu pot sa inteleg de ce nu a zis cind faci contractul AVETI GRIJA NU ARE SEMNAL BUNA LA INTERNET,Va rog sa raspundeti ca nu ajuta nimeni si platesc degeaba factura,cu stima Szakacs

:offtopic:Va rog sa evitati identificarea unor persoane fizice sau juridice in mesaje, pe forum se discuta ideea, nu persoana. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters127212 , utilizator 14:23, 9 Februarie 2010
Trebuie sa cititi foarte bine contractul sa vedeti care sunt specificatiile din SLA, adica care sunt parametrii de functionare si ce viteza de banda va garanteaza.

De cele mai multe ori contractele sunt destul de bine facute, dar puteti face si o reclamatie la ONPC.

Exista o posibilitate de a rezilia contractul dar va trebui sa achitati o taxa de reziliere care de obicei este egala cu valoarea abonamentului lunar inmultita cu numarul de luni ramase din contract.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
Bogdan Tulai, utilizator
Acest abuz pe care comerciantii din telefonie il practica prin clauzele lor contractuale, intotdeauna pot fi sanctionate. Puteti sa cereti rezilierea contractului pentru nerespectarea conditiilor ce curg din contract referitor la banda de transfer care nu poate fi realizata( o inselatorie) si la asigurarea de catre furnizor a semnalului catre beneficiar care este reglementat de unele conditii optime in legea telecomunicatilor. Sunt multe, insa si de alergat
Nu-i nici un abuz.
Internetul pe mobil nu este pentru luat jocuri si filme. Se poate asigura o conexiune de viteza mica si atat.
Deci n-o sa vedeti asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2010
BX, utilizator
Ma refer la parametrii de acoperire si la rata de transfer, iar nu la ce transferi.
Rata de transfer nu este garantata de contract, iar acoperirea este cea a retelei respective.

Alte discuții în legătură

Garantarea contractuala a unor servicii bunicumiki bunicumiki Buna ziua,as dori sa achizitionez un serviciu de internet de la un comerciant de piata, insa in contractul pe care mi-l ofera (minim 24 de luni),comerciantul ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie - cablu tv davidfllo davidfllo Va ro sa ma lamuriti intr-o problema.Cum pot rezilia un contract inainte de termen cu cei de la [EDITAT] ( cablu si internet).problema este ca nu suntem ... (vezi toată discuția)
Furnizare internet fara voia mea mastera mastera Buna ziua, Primesc servicii internet de la o firma de la care am un echipament in custodie, conform unui contract. Acel echipament modem cu router wireless ... (vezi toată discuția)