avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitate angajat resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitate angajat resurse umane

Buna ziua. Este obligatoriu ca o companie sa aiba un angajat in resurse umane, cu calificare de inspector resurse umane, pentru a face inscrieri in revisal, a intocmi si semna adeverinte si a reprezenta compania in cadrul unor posibile controale de la ITM sau este suficient, de exemplu, ca acest rol sa fie acoperit de catre contabil, care are trecute in fisa postului aceste responsabilitati si chiar a facut si un curs de inspector resurse umane?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: corina.slav , utilizator 16:07, 28 Iulie 2021
Nu exista text de lege care sa prevada obligativitatea angajarii unei persoane in resurse umane ..... daca contabilul are mentionate astfel de atributii atunci nu exista obstacole la un eventual control.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate angajare inspector resurse umane roxana69 roxana69 Este obligatoriu ca firmele sa aiba angajat un inspector resurse umane pt transmitere REVISAL sau poate si administratorul sa faca acest lucru? (vezi toată discuția)
Salarizare martinolivia1984 martinolivia1984 Buna ziua, as dori sa-mi spune-ti ce trebuie sa stie angajatii unui abc in caz de control de la itm. Multumesc si o zi buna. (vezi toată discuția)
Diferente in cor- inspector resurse umane sau specialist resurse umane ? ContSters116875 ContSters116875 In urma modificarilor la ITM, firmele au dreptul de a tine si completa cartile de munca. Pentru a opera in REVISAL e nevoie ca un angajat - eu - sa obtina ... (vezi toată discuția)