Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum se calculeaz concediul medical?

Buna ziua
Am o intrebare legata de concediul medical la somaj si anume cum se calculeaza concediul:pe zile lucratoare sau calendaristic?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:50, 8 Ianuarie 2010
In certificatul medical se trec zilele calendaristice de concediu, iar la calculul acestuia se ia in considerare zilele lucratoare din acea perioada!
Cerificatul de concediu medical se acorda pentru un interval de timp (perioada calendaristica) si se plateste conform OUG 158/2005 adica, numai zilele lucratoare din perioada rtespectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua concedii medicale, coduri diferite, perioade suprapuse Mirela Savulescu Mirela Savulescu Buna ziua. Am o situatie un pic ciudata. O salariata aflata in concediu de maternitate, luat aproape in intregime dupa nasterea copilului a fost internata in ... (vezi toată discuția)
Cm salariat nou intrat in unitate marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru un angajat care are brut 1400 lei incepad cu 15 iulie 2016 cand a fost angajat la noi. Pentru ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri concediu medical tea2000 tea2000 In luna noiembrie am primit preaviz. Ca urmare a unei raceli puternice am intrat in concediu medical, in penultima zi de preaviz. Certificatul medical a fost ... (vezi toată discuția)