Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj Judiciar

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.Am primit in donatie o gospodarie cu casa,anexe si gradina de la parintii mei dupa cateva luni de la casatorie.Aceste cladiri am vandut impreuna cu sotia,dupa care am construit tot impreuna o locuinta.La constructie am fost ajutat si de parintii mei aproape 40-50% din total cheltuiel.Intrebarea mea este cum se va imparti la partaj judiciar pentru ca avem si un copil minor
Multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Duminică, 1 August 2021
Lacy58, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lacy58 , utilizator 21:28, 1 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa aflați cât mai aproape de adevăr mrrgeti cu actele la avocat ca sa vada tot.
Copilul.nu are niciun drept la.partaj.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partajul se poate face, dvs având dreptul la o cotă majoră la dobândirea bunurilor comune, având în vedere că ați înstrăinat bunuri proprii și ați investit banii rezultați în achiziționarea și construirea altor imobile.
Multumesc!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie essteffan essteffan Buna ziua, In primul rand o sa multumesc anticipat tuturor celor care raspund la aceasta solicitare. Sotia mea a primit de la parinti o bucata de pamand ... (vezi toată discuția)
Partaj in caz de divort iulia_k iulia_k Daca ma poate ajuta cineva! Sunt casatorita de 3 ani si am un bebelus de cateva zile. Impreuna cu sotul meu detin un apartament cu doua camere cumparat dupa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna certificat de rol pentru o locuinta doar pe numele unuia dintre soti atunci cand sunt ambii participanti ? rony radu rony radu Buna ziua, Ma numesc Roni Radu,locuiesc in Bucuresti,am construit o casa in Ploiesti,pe terenul obtinut printr-un contract de vanzare cumparare pe numele ... (vezi toată discuția)