avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua . In urma unui accident la munca prin ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua . In urma unui accident la munca prin amputarea a 3 ...

Buna ziua . In urma unui accident la munca prin amputarea a 3 degete de la mana stanga se poate afla daca se poate lua pensie de handicap ? Prezizez la infaptuirea accidentului a fost din vina accidentatului , Mai precizez ca mana sau degetele ramase dupa operatie numai pot fi folosite. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Sorin_23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sorin_23 , utilizator 16:40, 13 August 2021
Depuneti dosar medical (documente care atesta starea de sanatate, copie dupa PV de cercetare AM de catre ITM si dupa formularul FIAM de inregistrare AM) la Comisia de expertiza medicala din cadrul CJP.
Practic, nu mai puteti folosi mana stanga.
In mod normal, ITM trebuie sa cerceteze evenimentul produs ca AM cu invaliditate.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca si cm Maryanariana Maryanariana Buna seara. Pe data de 27/01/1017,am suferit un accident de munca ,in timpul serviciului care sa soldat cu fractura cominutiva mana stanga ,plagi ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de muncă nedeclarat la insistențele și promisiunile șefului. ce mai pot face acum? Ramonaneky Ramonaneky in urma cu 3 luni la locul meu de munca mam accidentat cu o amputare de deget la banzega,am fost transportata la spitalul de urgenta ,iar in drum spre ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de munca alinabaza alinabaza buna seara. va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. o cunostinta de-a mea s-a accidentat destul de grav la locul de munca: a ramas fara ... (vezi toată discuția)