avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Camera supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Camera supraveghere

Unde pot depune o plângere pentru un vecin care si-a montat camere de supraveghere și sunt îndreptate către Curtea mea și dru.ul de acces
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2021
florin.strambu@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:51, 21 August 2021
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de luat vederi PROSPERITATE PROSPERITATE Buna ziua ' Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatuarea situatia ;vecinul din fata casei si-a montat camere de supraveghere pe propria ... (vezi toată discuția)
Vecinii mei au instalat camere de supraveghere exterioare ale ... radu2063 radu2063 Vecinii mei au instalat camere de supraveghere exterioare ale condominiului spre usa de acces al apartamentului meu si spre poarta comuna fără acordul meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intrebare referitor la gdpr. apedro apedro Buna ziua! Am o intrebare referitor la GDPR. Locuiesc la casa, vecinul meu de vis-a-vissi-a deschis o afacere cu inchirieri autoturisme. Cel putin 6 masini si ... (vezi toată discuția)