avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Intr-o instituție publica se susține un ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Intr-o instituție publica se susține un examen ...

Bună ziua!
Intr-o instituție publica se susține un examen de promovare pentru ocuparea unui post vacant de conducere. La concurs participa 2 candidați. Comisia de concurs este formata dintr-un președinte care este șeful serviciului în care se afla acel post vacant, 2 membri care se afla în subordinea șefului de serviciu, directorul de la resurse umane și cineva de la ANFP. Șeful de serviciu se afla în conflict deschis cu unul dintre candidați și susține în mod evident pe celalalt, iar unul dintre membrii comisiei este prieten cu celalalt candidat, existând fotografii de la ieșirile lor în oraș la petreceri. Evident candidatul susținut ia examenul.
Cum poate candidatul care a pierdut incorect examenul sa procedeze pentru a cere anularea examenului?
Cum poate fi tras la răspundere membrul comisiei care s-a aflat în conflict de interese și nu a declarat relația pe care o are cu unul dintre candidați?

Alte discuții în legătură

Concurs ocupare post de secretar oras PRUNA CORINA PRUNA CORINA De la comp. resurse umane ,se va anunta la ANFP scoaterea la concurs a postului de secretar care este vacant.Indeplinesc conditiile ,dar ma tem de ... (vezi toată discuția)
Probe concurs factor poștal rural ion1967 ion1967 buna ziua ,vreau sa candidez pentru postul de factor postal rural si as dori informatii despre probele de examen ce trebuie sa invat ca sa fiu apt pentru ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)