avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs ocupare post de secretar oras
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs ocupare post de secretar oras

De la comp. resurse umane ,se va anunta la ANFP scoaterea la concurs a postului de secretar care este vacant.Indeplinesc conditiile ,dar ma tem de "aranjamentele " care se pot face .Am mai trecut printr-o experienta similara ,am suferit mult si tare as dori sa nu mai trec prin asa ceva. As vrea sa stiu cum procedeaza ANFP-ul care organizeaza concursul ,pentru ca am inteles ca se poate da concursul si la Consiliul Judetean,daca se solicita acest lucru de catre primarul nostru.V-as ruga mult ,cine cunoaste procedura la ANFP,teoretic o stiu ,m-ar interesa unele sfaturi pentru a afla ce surprize neplacute pot avea in cazul mai multor candidati din afara primariei.Primarul ma sustine,dar ma tem de unele interventii politice .
Cel mai recent răspuns: PRUNA CORINA , utilizator 17:00, 21 Martie 2011
Ce-nseamna sustine?Daca sunteti pregatita ce conteaza unde dati examenul?!
M-ati inteles gresit ," ma sustine "inseamna ca isi doreste pe cineva de la noi din primarie ,care cunoaste ,si nu pe cineva adus de Prefectura sau Consiliul judetean,asa cum s-a mai intamplat.Ati vazut lucrari perfecte ,cu punct si virgula din lege ,cand se stiu subiectele? Despre asta vorbesc ,daca stiti ca procedeaza si ANFP-ul la fel.Impotriva unuia astfel de "cunoscator "nu ai cum sa lupti,cat de bine esti pregatit.La interviu intervin surprizele.
puteti solicita sindicatului prezenta unui membru in comisia de concurs. daca se aplica regula celor 3 subiecte...n-aveti ce face, si nici anfp-ul.:)
Daca spuneti ca primarul va "sustine" iar dvs. indepliniti conditiile specifice pentru ocuparea acelui post, procedati altfel . Organizati examen de promovare in functia functia publica de conducere de secretar oras si a-ti scapat de persoane din afara sistemului. cititi art. 140-143 din HGR nr. 611/2008 actualizata.
Va multumesc mult pentru sfaturi ,m-am gandit si eu la concurs de promovare,dar ma tem ca este tarziu.Fata de la resurse a trimis planul de ocupare al functiilor publice si acolo a trecut ca acest post va fi ocupat prin recrutare.Nu au venit inca de la ANFP organigrama si planul ,dar credeti ca am putea solicita la ANFP telefonic aceasta modificare pana nu trimit ei documentatia avizata ?

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)