avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Sponsorizare catre o institutie publica.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Sponsorizare catre o institutie publica.

In cazul unei sponsorizari catre o institutie publica, sponsorul poate scadea suma respectiva din impozitul pe profit datorat la stat ? Legea mentioneaza ca in Registrul entitatilor/unitatilor de cult se inscriu PJ fara scop lucrativ/ unitatile de cult, dar cu institutiile publice cum se procedeaza?
Ultima modificare: Luni, 23 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:20, 26 Noiembrie 2021
Institutiile publice nu au obligatia inscrierii in acel registru . Se poate sponsoriza acestea si se beneficiaza de faciitatile fiscale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare institutii publice MURIEL MURIEL Buna ziua! Spitalele publice si scolile publice trebuie sa se inscrie in Registrul entitatilor/unitatilor de cult? Daca nu sunt inscrise in acest Registru, ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare 2019 n06d n06d Buna ziua. O asociatie sportiva (club de fotbal), de catre cine si in ce conditii poate fi sponsorizata? Trebuie sa se inscribe intr-un registru? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, cat se poate redirectiona din impozitul pe profit ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Cat se poate redirectiona din impozitul pe profit al unei firme catRe o asociatie?....doar prin contract de sponsorizare se poate face nu?....ce ... (vezi toată discuția)