avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren primarie-dobandire prin uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren primarie-dobandire prin uzucapiune

Buna ziua,
Folosesc un teren aflat in proprietatea primariei pentru care nu platesc taxe sau chirie de 25-30 de ani. Pana atunci l-am avut in folosinta, platind o taxa anuala de acum aprox. 50 de ani, pentru culturi sezoniere si Cativa pomi fructiferi. Va rog sa-mi spuneti daca pot intra in posesia terenului prin uzucapiune.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:04, 26 August 2021
Nu pare sa se poata.
Mergeti insa cu actele la avocat deoarece trebuie vazute si actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare raducu23 raducu23 Buna ziua, Incep prin a va prezenta cazul. Parintii mei locuiesc de 46 de ani intr-o casa. Aceasta casa a fost construita pe un teren primit si pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! doresc sa intreb daca dreptul de uzucapiune se transmite ... raresp raresp Buna ziua ! doresc sa intreb daca dreptul de uzucapiune se transmite prin vanzare. Despre ce este vorba ? Soacra mea a cumparat, fara acte, de la o vecina, o ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa taie pomi de pe terenul meu stefanupc stefanupc Buna ziua, Vecinul meu de proprietate a folosit fara acordul nostru (nu a solicitat iar noi nu ne-am interesat) timp de cativa ani (1990-2011) terenul nostru ... (vezi toată discuția)