Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acord locatari infiintare PFA

Fac bijuterii handmade pe care doresc sa le pun in vanzare pe internet prin platforme specifice, motiv pentru care doresc sa infintez un PFA cu sediul in apartamentul proprietate personala. Am nevoie de acordul vecinilor pentru infiintare? Teoretic este o activitate comerciala insa nu implica un magazin fizic si nici o modificare a structurii locuintei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Balint88 , utilizator 16:08, 2 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Magazin online MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua. De aproape doi ani vand bijuterii handmade pe diferite platforme din afara. Acest hobby in momentul de fata imi permite lejer sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate pfa sau srl ktajaws ktajaws Buna ziua, Am o mare nelamurire si sunt recunoscator daca poate sa ma ajute cineva cu cateva informatii. Prietena mea se ocupa cu \"fabricarea\" de bijuterii ... (vezi toată discuția)