avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi Mostenire ! Buna ziua, as dori sa primesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi Mostenire ! Buna ziua, as dori sa primesc niste informatii privind drepturile ...

Buna ziua, as dori sa primesc niste informatii privind drepturile de mostenire.
Bunica mea a murit acum 7 ani , dupa ce a murit nu a facut acte nici fiului ei ,nici mamei mele. Intre timp unchiul meu a murit( el are un fiu, dar este divortat de mama lui)
Intrebarea mea este, intre cine si cine ar trebui sa se dezbata mostenirea.
Mentionez ca el si-a luat (logic) toate lucrurile de pe partea tatalui sau , o garsoniera si un impozit neplatit la o masina neradiata de multi ani.
Mostenirea ii revine mamei sau trebuie impartita si cu baiatul unchiului meu?
Cel mai recent răspuns: TomaMarian , utilizator 13:03, 7 Septembrie 2021
moștenesc mama Dvs. și fiul unchiului decedat (care culege moștenirea prin reprezentare, în numele tatălui său).
In ce procentaj se mostenste?
Inca o problema , baiatul este in Italia nu doreste si nu putem lua contact cu el, exista vreo lege care sa ii faca nula mostenirea, au trecut mai mult de 5 ani de cand a murit tatal sau care nu avea acte pe casa, si mai mult de 7 ani de cand a murit bunica, actele fiind inca pe numele ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica a murit acum 24 de ani.a avut 3 baieti. unul a decedat ... AnaMiki AnaMiki Bunica a murit acum 24 de ani.A avut 3 baieti.Unul a decedat inaintea ei.El a avut 1 baiat care a d3cdat acum 5 ani si nu a fost casatorit si nu are ... (vezi toată discuția)
Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca este fratele mamei marius s marius s Buna ziua.am apelat la dumneavoastra cu o problema... Mama mea are un frate care a fost nascut inainte ca bunica mea sa se casatoreasca cu bunicul...dupa ... (vezi toată discuția)