avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Câte ore poate primi la PCO un profesor titular, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Câte ore poate primi la PCO un profesor titular, peste norma ...

Câte ore poate primi la PCO un profesor titular, peste norma de 18 ore? Maxim o jumătate de normă, sau o normă?
Cel mai recent răspuns: filipiulia1@gmail.com , utilizator 22:54, 3 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cadrele didactice titulare, cadrele didactice de predare calificate angajate cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, cadrele didactice provenite din alte sectoare de activitate și cadrele didactice pensionate pot fi încadrate pe posturi didactice/catedre rămase neocupate în regim de plata cu ora până la numărul maxim de ore pe săptămână pentru o normă de predare-învățare-evaluare și de instruire practică și/sau examene de final de ciclu de studii, conform planurilor-cadru de învățământ, stabilită potrivit prevederilor art. 262 alin. (3) din Legea nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la cei 100 euro pt. carte, ca si cadru didactic, daca...? meli22 meli22 Am dreptul la cei 100 Euro pt. carte, ca si cadru didactic titular cu o vechime de 11 ani, daca... in anul scolar 2006-2007 am predat la catedra tot anul, iar ... (vezi toată discuția)
Norma didactica oana0309 oana0309 buna ziua. am o dilema. avand in vedere urmatoarele: Art. 262. - (1) Activitatea personalului didactic de predare se realizează într-un interval de timp ... (vezi toată discuția)
Completare norma didactica Maruka Maruka Buna Ziua, Am intrat in completare de norma la nivelul inspectoratului judetean. Exista jumatati de norma cu care as putea sa-mi completez norma didactic, ... (vezi toată discuția)