avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Cum să procedez să pot vinde o casă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Cum să procedez să pot vinde o casă care are ...

Bună seara! Cum să procedez să pot vinde o casă
care are un perete și acoperișul comun cu al vecinului motiv, pt. care potențialii cumpărători refuză să o cumpere pt că nu pot construi pe terenul respectiv ceea ce vor ei. Vecinul refuză orice discuție .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:08, 14 Septembrie 2021
Si de la vecin ce voiati?
Cu ce incurca ca e comun?
Cat teren aveti?
Mă repet, eu vreau să vând casa, dar cumpărătorii nu vor să cumpere pt că, casa este veche , vor să construiască altceva și nu pot. Eu voiam o soluție pt a putea vinde casa. Mulțumesc.
pai iau autorizatie de demolare si de constructie.
nu puteti vinde casa daca nu vrea nimeni sa o cumpere.
nu era nevoie sa repetati, poate era interesant sa ziceti cat teren aveti, ca pot construi mai in spate, mai pe mijloc etc.
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinului ??? eugenya eugenya Buna seara tuturor. Va rog daca poate cineva, sa-mi raspunda la intrebare Am cumparat un teren pe care exista o constructie care trebuie demolata, avand in ... (vezi toată discuția)
Partaj tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma ajutati sa inteleg la ce bunuri trebuie sa fac partaj in cazul meu. am terminat divortul in 18.06.2012 .diinainte de casatorie fostul ... (vezi toată discuția)
Demolare casa corinaas corinaas am o casa construita in 1920 si as vrea sa o daram sa fac constructie noua, insa vecinul din spate si-a construit de mai multi ani, legat de peretele casei ... (vezi toată discuția)