Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Se poate depune la dosar Interogatoriu, cu o zi doua ...

Buna ziua!
Se poate depune la dosar Interogatoriu, cu o zi doua inainte de termenul de judecata ( din imposibilitate de a ajunge la prima oara la instanta în ziua in care se judeca cauza)?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:01, 14 Septembrie 2021
Dacă erați prezent îl depuneati cand se striga cauza ,asa partea adversă va putea sa afle intrebarile,să pregătească raspunsurile ,valoarea probatorie fiind practic 0 iar administrarea probei o simplă formalitate.Puteti sa il depuneti înainte de termen ..
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsul la interogatoriu louisa louisa Va rog sa-mi spuneti si mie raspunsurile la interogatoriu pe care le-am scris in cate exemplare le depun, unu original pentru instanta si se depune un exemplar ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)