avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solicitare interogatoriu parat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

solicitare interogatoriu parat

buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru interogatoriu si trec adresa paratului , si ulterior daca se aproba voi depune intrebarile , s au trebuie sa fie specificate odata cu cererea de solicitare la interogatoriu ?
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 20:40, 25 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
persoana fizica....si este chemat in garantie
Chemarea la interogatoriu o faceti in actiune sau in intampinare.

Trebuie ceruta.
eu sunt reclamant si o solicit in actiune ,,
Mentionati in actiune printre probele pe care le solicitati sa fie administrate inscrisuri,martori,expertiza,si interogatoriul partii respective,teza probatorie ce urmeaza sa fie dovedita etc.

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Interogatoriu piritului FRD FRD In cazul in care reclamantul solicita proba cu interogatoriu insa pirtul cere si el aceasta proba ,instanta cui va lua prima data interogatoriul? Care este ... (vezi toată discuția)