Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Ma poate lamuri cineva intr-o problema? Daca intr-un ...

Buna seara!
Ma poate lamuri cineva intr-o problema?
Daca intr-un act de donatie, la schita facuta de notar, este trecut gresit unul dintre vecinii imobilului, este vreo problema care afecteaza autenticitatea actului??
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anaderol02 , utilizator 22:02, 21 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Autenticitatea nu, doar probleme cadastrale posibile. Orice este gresit se poate rectifica, vorbiti cu notarul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Vecinii se schimba. Decedează, vând etc.
Va multumesc!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Autenticitatea nu, doar probleme cadastrale posibile. Orice este gresit se poate rectifica, vorbiti cu notarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema schimbare tarla Panciu Panciu Buna ziua, Am urmatoarea problema: doresc sa vand un teren dobandit in urma cu 15 ani, prin act de partaj. In perioada aceea, terenul apartinea de comuna X ... (vezi toată discuția)
Intabulare camypos camypos Buna seara, Am cumparat acum 15 ani un teren pe care, din pacate, nu l-am intabulat. Acum, cand vreau sa-l vand, am o mare problema: nu pot sa-l intabulez ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa danu_tza2003 danu_tza2003 Buna Ziua :\"> Sa imi iau curaj ca nou utilizator si sa pun si eu o intrebare.De curand am gasit o casa pe care vreau sa o achizitionez impreuna ... (vezi toată discuția)