avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.... As dori si eu sa stiu de cate analize ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.... As dori si eu sa stiu de cate analize gratuite ...

Buna ziua.... As dori si eu sa stiu de cate analize gratuite poti beneficia pe luna? Sunt gravida si doresc sa fac analizele la sânge si urină.. Medicul de fam este f deranjat ca imi cere ginecologul analize in fiecare luna. Cate bilete de trimitere poate da medicul de familie? Se poate in fiecare luna? Sau la 2 3 luni? Cum este legea? Am cautat si nu am găsit nmc.. Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebare C.Geta C.Geta buna seara.as dori si eu sa stiu daca este adevarat ca incepand de astazi nu mai avem dreptul la analize medicale gratuite chiar daca suntem asigurati,avem ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are? C.Geta C.Geta sora mea a fost angajata cu cm in italia.a revenit in tara.este insarcinata in luna a 7-a.din 2007 nu a mai platit in tara nici un fel de contributie.este ... (vezi toată discuția)
Analizele din perioada de sarcina sunt sau nu gratuite chiar si fara cotizarea la cnas? cez177 cez177 Buna ziua! Am si eu o nelamurire privind gratuitatea analizelor din perioada de sarcina. Medicul ginecolog mi-a spus ca sunt gratuite chiar si fara acea ... (vezi toată discuția)