avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

buna seara.as dori si eu sa stiu daca este adevarat ca incepand de astazi nu mai avem dreptul la analize medicale gratuite chiar daca suntem asigurati,avem medic de familie???eu am fost azi la medicul de familie si mi-a dat bilet de trimitere pentru investigatii paraclinice decontate de cas.eu sunt insarcinata si stiu ca acum o luna si jumatate am facut analize cu aelasi fel de bilet de trimitere si nu am platit nimic.as dori sa ma lamuriti daca stiti raspunsul la intrebarea mea.multumesc mult,la revedere.
Cum la noi este posibil orice, oricand, tot ce se poate.Dar nu azi, poate de maine.Oricum, azi nu s-a aplicat noua reglementare.Am fost eu la medicul de famile. Maine...nu se stie ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass / fnuas vs copii Meina Meina Conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii ce prevede categoriile de persoane care beneficiaza de asigurare de sanatate, fara a datora ... (vezi toată discuția)
Drepturi pacient neasigurat kovacscristina kovacscristina Buna ziua ! Acum 1 an la mama mea i s-a retras pensia de boala si de atunci nu mai beneficiaza de nuci un venit , as dori sa stiu daca medicul de ... (vezi toată discuția)
Investigații paraclinice decontate de casa de asigurări de sănătate Laurandra Laurandra În conformitate cu art.4, alin.(2) din Anexa 18 la Normele Metodologice de aplicare în anul 2015 a H.G.400/2014, ”In situatia in care casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)