avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Este nevoie de declaratie beneficiari reali pt banca( ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Este nevoie de declaratie beneficiari reali pt banca( ONG)?

Este nevoie de declaratie beneficiari reali pt banca( ONG cu persoane fizice )? Conform carui articol,va rog(daca da,sau daca nu)?
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:51, 18 Octombrie 2021
ONG nu trebuie sa depuna la banca vreo declaratie ref. beneficiari reali. Unele vor trebui la un moment dat sa depuna una la Ministerul Justitiei daca nu au depus niciodata pana acum. Dar nu anul asta..... La banca nu au vreun temei sa ceara, e vreo neintelegere sau ceva functionari neinformati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privind declararea beneficiarului real intr-o asociatie in 2023 leonardmihael leonardmihael Buna ziua, Sunt presedintele unui ONG (Asociatie) fondat in 2011. In prezent ma confrunt cu urmatoarele neclaritati cu privire la declararea beneficiarului ... (vezi toată discuția)
Legea 129/2019 pentru ong-uri Morgiana Morgiana Bună ziua! Potrivit Legii 129/2019 privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, este necesară o adaptare a actelor ... (vezi toată discuția)
Declaratia beneficiarului real se depune anual sau doar la modificare? camyfilip camyfilip Buna ziua. Am o asociatie infiintata in baza OG 26/2000, constituita atat din persoane juridice cat si persoane fizice. Declaratia beneficiarului real, avand ... (vezi toată discuția)