Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua vreau să mă lămuriți și pe mine, tatăl meu împreună ...

Bună ziua vreau să mă lămuriți și pe mine, tatăl meu împreună cu unchiul meu adică fratele lui au dobândit un imobil și curtea comuna de la părinții lor în urma unui contract de întreținere, părinți lor au murit și fratele tatălui vrea să împartă curtea cum trebuie să procedeze sau poate tatăl să atace acel contract
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:34, 18 Octombrie 2021
Care "acel" contract sa il atace tatal? Curtea se poate imparti prin acordul ambilor coproprietari, prin incheierea unui act de dezmembrare urmata de un act de partaj. Daca se inteleg fac asta in fata unui notar public sau, daca nu se inteleg, fac asta in instanta (unde va costa si va dura mult mai mult).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei sau probleme juridice de familie alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Situatie foarte delicata.vanzare-cumparare/donatie/testament? tibi12 tibi12 Va salut cu respect si sper ca cineva sa ma poata ajuta in urmatoarele: locuiesc cu parintii mei(casatoriti) intr-o casa impartita pe jumatate (fara vreun act ... (vezi toată discuția)
Cadastru facut, cum donez o parte din curte si casa veche? DoruD DoruD Cum se procedeaza pentru a dona o parte din curte si casa veche fratelui mare care n-a participat la succesiune dupa parinti deoarece a fost infiat de ... (vezi toată discuția)