avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amplasare rulota pe domeniul public
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amplasare rulota pe domeniul public

Ma poate ajuta cineva cu actele emise de o primarie in cazul in care doresc amplasarea unei rulote pt comercializare bauturi alcoolice si nealcoolice pe domeniul public? Am vb la primarie dar e primul caz si nu cunosc foarte multe.
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:39, 24 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e responsabilitatea primariei sa reglementeze acest tip de comert; unele primarii nici nu-l permit. faceti o solicitare scrisa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)
Comert/bar ambulant bauturi alcoolice teostefan teostefan Buna ziua! Ma intereseaza daca este posibila amplasarea in centrul vechi al unui oras a unei \"casute\" comerciale in vederea vanzarii de cocktail-uri, ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulota comerciala Aleeex Aleeex Buna ziua, ce sanse credeti ca am in vederea obtinerii autorizatiilor pentru amplasarea unei rulote comerciale pe domeniul public in centrul Bucurestiului ... (vezi toată discuția)