avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua o intrebare am sunt pensionar de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua o intrebare am sunt pensionar de invadilitate gradu ...

buna ziua o intrebare am sunt pensionar de invadilitate gradu 1 si am si certificat gradu 1 de handicap cu insotitor primaria nu vrea sa angajeze insotitor si mia dat o indemnizatie de 1386 intrebarea mea pot primi si indemnitatia de la casa de pensi pentru gradu 1 de invadilitate

Alte discuții în legătură

Certificat de incadrare in handicap burgheauam burgheauam buna seara,pensionar gradu 1 grav de invaliditate cu insotitorul pe cuponul de pensia, ca acum 3 ani nu se incadra in handicap hemiplegia.Are certificat de ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Ale1991 Ale1991 Buna ziua! Am o intrebare legata de facilitatile persoanelor cu handicap grav...Tatal meu are acest handicap de 24 de ani in urma unui accident de munca;are o ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in handicap burgheauam burgheauam Buna ziua,o intrebare pentru dumneavoastra,pot schimba indemnizatia de insotitor de la casa de pensii la primarie. (vezi toată discuția)