avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Acum 2 luni am internat-o pe mama la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Acum 2 luni am internat-o pe mama la spitaul de recuperare ...

Buna ziua,

Acum 2 luni am internat-o pe mama la spitaul de recuperare Ana Aslan Otopeni, si cu o zi inainte de-a o lua acasa a fost trimisa de o doctora la ROL 2 covid (fara simtome) pe motiv ca NU era vaccinata, fara acordul ei sau al nostru ca familie. ( pe iesirea de la Ana Aslan scrie clar ca externarea va fi pe 04.10.2021 dar ... pe 03.10.2021 au trimis-o la Rol 2 Covid).
Mentionez ca la internare i-sa facut un test covid care a iesit negativ , fapt in care s-ar fi putut imbolnavi la Ana Aslan ... Dar nu am decat iesirea din spital de la Ana Aslan care era aruncata in troller pe langa lucrurile ei personale.

Pe data de 04.10.2021 mama a primit pe telefon un SMS cu un test NEGATIV pe care ce-i de la ROL 2 nu au vrut sa il ia in consideratie.

Dupa 23 de zile in care au tinut-o la oxigen mama a decedat. La recunoastere ce-i de la ROL 2 mi-au dat decat rezultatul la 3 teste POZITIVE din perioada in care a fost internata la ei. Zilnic sunam sa aflu starea ei si de fiecare dat imi spuneau ca e bine, ca i-sa facut un test si e NEGATIV pe data X , Y dar pe acelea nu le-a mai dat.

Doresc sa stiu ce pasi trebuie sa fac inainte de-a inainta in instanta Ana Aslan Otopeni precum si Rol 2.

Mentionez ca i-am facut autopsie , care bineinteles INML nu mi-a dat niciun raport medical.

Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2021
Remixu2018, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Chemare în instanta spital Septpain Septpain Bună ziua. Va rog frumos dacă se poate sa ma ajutați cu câteva informatii/proceduri pentru cazul pentru care as dori sa chem în instanta și sa reclam un ... (vezi toată discuția)
Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)