avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna! Ma puteti ajuta cu calculul salariului cu avans ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna! Ma puteti ajuta cu calculul salariului cu avans si lichidare? ...

Buna! Ma puteti ajuta cu calculul salariului cu avans si lichidare? Am un salariu net de 3500 lei, si am inceput de pe data de 7 decembrie, iar pe 15 si 30 ar trebui sa primesc banii. Cat ar trebuie sa primesc in cele 2 transe, avand in vedere ca nu am prins luna intreaga, ci doar de pe 7? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul venit in concediu risc maternal? Florina93 Florina93 Buna ziua. Ma puteți ajuta va rog , cu un raspuns? Sunt in concediu risc maternal din 20 aprilie. Salariul pe contract este minimul pe economie. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu - banca imi retrage de doua ori pe luna danieldc danieldc Buna ziua, Este normal ca, daca primesc salariul in doua parti (avans urmat de lichidare dupa 2 saptamani) ca banca sa imi popreasca din fiecare ... (vezi toată discuția)
Salariu in prenatal boianjicov boianjicov Buna ziua,lucrez la o firma ca secretara, din 21februarie am intrat in prenatal, banii ii primim in doua ture, 1200 lei am salariul brut, am primit avansul si ... (vezi toată discuția)