avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos de al ...

Bună seara scuzați-mă am și eu o întrebare un mos de al meu are am un act de vânzare cumpărare pe 500 m pătrați și o construcție între timp cind sa făcut titlurile de proprietate tata lui moșul meu a trecut și acei 500 m în titlul de proprietate a al tatalui între timp ei au decedat amândoi eu trebuie sa fac eu moștenirea ca am împuternicire și am drepturi asupra terenului de 500 m și construcție la notar mea zis ca nu poate să-mi facă moștenire dect pe construcție pe teren nu poate sa facă ca cei 500 m se afla în titlul lui tatăl lui eu nu înțeleg casă este în aer ca am înțeles ca nu pot face intabulare nu se poate face ca eu trebuie sa fac actele de vânzare la cineva și îmi trebuie actele ce pot face poate ma puteți ajuta va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornelialupueugenia , utilizator 15:11, 9 Ianuarie 2022
M- am chinuit cu greu sa înțeleg ce ați vrut sa scrieți și am reușit sa înțeleg ca aveți un unchi care a cumpărat o casă și un teren de 500 m.p, pentru care deține un contract de vânzare cumpărare, încheiat înainte de 1991.

După ce a intrat în vigoare legea 18/1991, terenul de 500 m.p a fost reconstituit pe numele tatălui unchiului, care deține un titlu de proprietate.
Dvs de la cine aveți împuternicire? Și împuternicirea pentru ce este?

raluk0207 a scris:

M- am chinuit cu greu sa înțeleg ce ați vrut sa scrieți și am reușit sa înțeleg ca aveți un unchi care a cumpărat o casă și un teren de 500 m.p, pentru care deține un contract de vânzare cumpărare, încheiat înainte de 1991.

După ce a intrat în vigoare legea 18/1991, terenul de 500 m.p a fost reconstituit pe numele tatălui unchiului, care deține un titlu de proprietate.
Dvs de la cine aveți împuternicire? Și împuternicirea pentru ce este?

Plescan Lucel este unchiul care este decedat in data de 13 -05 -2018 si este fratele mamei mele el a cumpărat casa și 500 m pătrați în anul 1974 și nu era căsătorit în anul 1979 sa căsătorit și au rezultat 2 copii după care a divorțat ear fetele lui meau făcut la notar procură speciala pe bunuri și terenuri rezultate după tatăl lor Plescan Lucel pentru ca noi am avut grijă de el și lam înmormântat . El după ce a cumpărat casa sa mutat în Brașov și a rămas tatăl sau în casă dar ra făcut nici un act , tatăl sU Plescan Toader a făcut titlu de proprietate infara ca bunicul meu Plescan Toader avea și alt teren pe care avea titlu de proprietate ea trecut și terenul de sub casă care avea act de vânzare cumpărare Plescan Lucel cei 500 m pătrați deorece Plescan Lucel era tot în Brașov
nu a știu ce a făcut tatăl sau că el a revenit în localitate de la Brașov în anul 2012dar nu sa dat seama ce a făcut tatăl său însă el în registru agricol figurează Plescan Lucel cu suprafață de 500 m pătrați și construcții pe care a plătit impozitul ear tatăl sau nu figurează în registru agricol cu suprafață de teren unde este acesta construcție dar apare doar pe titlul de proprietate atunci acesta construcție în aer Plescan Toader este decedat la data de 12-03-2018 noi am fost la notar și nea zis ca poate sa ne facă moștenire după unchiul nostru doar pe construcții nu și pe cei 500 m pătrați ca acea suprafață este la tatăl sau in titlu Plescan Toader dar în registrul agricol și impozite este la fiul lui Plescan Lucel eu aș vrea să vând acesta construcție dar nu pot face intabulare și act de vânzare cumpărare ce as putea face vă mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2022
Cornelialupueugenia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema AVOCAT C AVOCAT C teren cumparat in 1935 de bunica mea. In anul 1971 sub titlu de proprietar , dar fara un act (doar ca asa scrie pe autorizatia de constructie) tatal meu ... (vezi toată discuția)
Acte alex 88 alex 88 Buna ziua, Am si eu o intrbeare. Mama mea are un act de vanzarea cumaparare din anul 1974 pe o casa plus dependinte si un teren de 500 m patrati.La vremea ... (vezi toată discuția)
Poate vinde fără succesiune bunica ? Gigi Dumitru Gigi Dumitru Bunicul e decedat de 20 de ani, actele sunt pe numele bunici casa +800 m pătrați, bunica are 4 copii, imi poate vinde o parte din terenul de 800 m din curte ... (vezi toată discuția)