avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce acte îmi trebuiesc pentru renunțarea la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce acte îmi trebuiesc pentru renunțarea la naționalitatea ...

Ce acte îmi trebuiesc pentru renunțarea la naționalitatea română? Am 22 de ani și locuiesc aici( Olanda) de 9 ani.Am depus adeverința (Taxe și ANAF) de la ultimul domiciliu din Romania,am un pașaport valabil , certificat de naștere și promisiunea de la Primăria unde locuiesc în Olanda.Ce documente îmi mai trebuiesc?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:01, 16 Ianuarie 2022
Puteti renunta la cetatenia romana dupa ce primiti oricare alta cetatenie (de ex. olandeza).

[ link extern ]

In Olanda puteti oferi dovada renuntarii la cetateniile anterioare dupa ce primiti cetatenia olandeza.

Exista o serie de exceptii care va permit sa va pastrati cetateniile anterioare. De ex. [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2022
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea cetateniei romane NicolaeLulu NicolaeLulu Buna ziua, In prezent am cetatenia olandeza pe care am obtinut-o in urma renuntarii la cetatenia romana. Aceasta a fost singura modalitate in cazul meu de a ... (vezi toată discuția)
Pagube materiale cauzate de renuntarea la cetatenia romana cymsf cymsf As dori sa aplic pentru pasaport olandez, deoarece locuiesc in Olanda de mai mult de 6 ani. Problema este ca pentru aceasta trebuie sa renunt la pasaportul ... (vezi toată discuția)
Este cineva in olanda care a reusit sa nu renunte la cetatenia ... Ionel.Ru Ionel.Ru Este cineva in Olanda care a reusit sa nu renunte la cetatenia Romana dupa ce a primit cea Olandeza..? Sugestii... (vezi toată discuția)