Biscuite otravit 
	    	Utilizator

Biscuite otravit 
	    	Utilizator	    

cymsf 
	    	Utilizator

cymsf 
	    	Utilizator	    

cymsf 
	    	Utilizator

cymsf 
	    	Utilizator	    

ovale 
	    	Utilizator

ovale 
	    	Utilizator	    

mariaZZmaria	                   

Situatia mea este urmatoare:
Sunt cetatean roman, locuiesc si lucrez de 5 ani legal in Olanda si de aceea am dreptul sa cer cetatenia si implicit pasaportul ... (vezi toată discuția)
	                    mariaZZmaria	                   

Situatia mea este urmatoare:
Sunt cetatean roman, locuiesc si lucrez de 5 ani legal in Olanda si de aceea am dreptul sa cer cetatenia si implicit pasaportul ... (vezi toată discuția)

ancuta12	                   

As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in ... (vezi toată discuția)
	                    ancuta12	                   

As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in ... (vezi toată discuția)

mbnl	                   

daca renunt la cetatenia romana, pot sa mai fiu mostenitor? 
la momentul curent sunt mentionat intr-un testament, evident cu datele si buletinul de ... (vezi toată discuția)
	                    mbnl	                   

daca renunt la cetatenia romana, pot sa mai fiu mostenitor? 
la momentul curent sunt mentionat intr-un testament, evident cu datele si buletinul de ... (vezi toată discuția)