Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda 2000 ron, DSP. Buna ziua, Imi cer scuze ca adresa o intrebare ...

Amenda 2000 ron, DSP.

Buna ziua, Imi cer scuze ca adresa o intrebare jenanta.
Va rog frumos, pentru a contesta amenda primita imi trebuie avocat sau por face singur demersurile pentru a-mi dovedi nevinovatia?
Va multumesc si nu ma criticati pentru aceasta intrebare.

Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:57, 20 Ianuarie 2022
Nu sunteti obligat sa aveti avocat, e doar recomandabil, mai ales in cazul in care nu stiti/nu va pricepeti/nu ati mai avut de a face cu justitia. Nu e ca-n filme.
Va rog mult. Este pt prima oara cand voi contesta o amenda. Unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuie?

Locuiesc in Giurgiu!

Cu stima,
Catalin

latka a scris:

Nu sunteti obligat sa aveti avocat, e doar recomandabil, mai ales in cazul in care nu stiti/nu va pricepeti/nu ati mai avut de a face cu justitia. Nu e ca-n filme.

Sfatul meu sincer e în continuare sa contactați un avocat, având la dvs. exemplarul procesului verbal de contravenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

unde se poate depune contestatie ... marinella1759@yahoo.com marinella1759@yahoo.com Buna seara, As dori sa intreb unde se poate depune contestatie la amenda primita conform Art.4 alin.1 din OU 129/2021,privind implementarea formularului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o amenda de 3000 lei de la dsp de necompletare ... Ana-anna Ana-anna Buna ziua, Am primit o amenda de 3000 lei de la DSP de necompletare a “Passenger locator form” eu fiin personal navigant, amenda a sosit dupa 29 zile de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala fanut25ady fanut25ady Salutare. Am si eu o pb..., am fost oprit de catre un echipaj arr in timp ce conduceam un tir adus de cateva zile in tara si care avea nr provizorii de ... (vezi toată discuția)