avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună seara.Oare mai este legea care interzice ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună seara.Oare mai este legea care interzice hranirea câinilor ...

Bună seara.Oare mai este legea care interzice hranirea câinilor fără stăpân?
Dacă da,va rog să îmi scrieți care este.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
P.Mihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:12, 31 Ianuarie 2022
nu exista niciun paragraf in lege care sa va interzica.
verificati daca exista o hot la nivel local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Strangerea din zonele publice si administrarea cainilor fara stapan ContSters312482 ContSters312482 Locuiesc in judetul Ilfov, in una din localitatile din apropierea Bucurestiului. Din pacate, si aici sunt multi cainii fara stapan care misuna pe strazi si ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege care protejează locul de parcare pe care-l plătesc ... R elena R elena Exista vreo lege care protejează locul de parcare pe care l plătesc primăriei și pe care parchez mașină proprie de pescărușii care sunt atrași de ... (vezi toată discuția)