avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... LEGE nr. 118 din 20 iunie 2019 cei inscrisi in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

LEGE nr. 118 din 20 iunie 2019 cei inscrisi in registrul violatorilor ...

LEGE nr. 118 din 20 iunie 2019

cei inscrisi in registrul violatorilor mai pot parasi Romania ptr. totdeauna? Daca stau cu chirie in alte tari europene, de exemplu.
Cel mai recent răspuns: Waltez , utilizator 07:34, 27 Octombrie 2023
In UE se aplica principiul cetateniei active, dar si al domiciliului persoanei condamnate. Daca aveti domiciliu in alta tara, inseamna ca nu il mai aveti in Romania si ati predat buletinul de Romania. Insa, legea respectiva are corespondent in toata UE, deci veti fi inscris acolo unde aveti domiciliul. Vorbesc de Europa, nu de Polinezia. Stiu, legea este un pic cam dura, si eu sunt de acord. Poate ca va fi sesizata Curtea constitutionala. Sa vedem.
multumesc. as vrea sa va intreb urmatoarele:

daca stau cu chirie legala in alta tara europeana, mai trebuie sa revin in Romania pentru diversele declaratii periodice care sunt precizate in legea agresorilor sexuali? acestea sunt de tipul: unde muncesti, unde lucrezi, pe unde ai umblat etc. asta ar insemna ca trebuie sa raman ptr. totdeauna in Romania ptr. ca aceste verificari facute de politia romana sunt foarte frecvente, parca 1 data la 3 luni.
Am o intrebare ..!
Ce pot sa fac sa nu mai vin in tara sa semnez in fiecare 3 luni abandoned domiciliu în străinătate și fapta a fost acum 20 de ani tot în străinătate în alta tara ..
Fapta este ca am folosit toaleta pe strada în timp ce trecea o mama cu un minor de 12 -13 ani dimineața la ora 6.30 am fost doar amendat și sactionat 3 luni suspendare anul trecut ma-sm trezit ca don't băgat în acest Regisyru Evidenta Nationala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Card identitate rolandkent rolandkent Pentru un cetatean roman, care are permis de sedere permanent intr-o tara UE si un domiciliu(chirie) acolo, ii se poate trece in Cardul de Identitate romanesc ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)