avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Bună ziua! Sunt într-un proces de partaj iar ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Bună ziua! Sunt într-un proces de partaj iar avocatul angajat ...

Bună ziua! Sunt într-un proces de partaj iar avocatul angajat de mine este foarte slab. Nu sunt mulțumită de prestația dânsei. Pot să mă reprezinta singur în instanță și care este procedura de urmat? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 13:54, 28 Ianuarie 2022
Puteti sa incheiati un nou contract de asistenta juridica cu un alt avocat.
Daca considerati ca stapaniti notiunile juridice si procedura, va puteti face singura apararea, insa un astfel de dosar poate fi dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul avocatului il platesc cand am sentinta definitiva si irevocabila? mocutzy27 mocutzy27 se ia o hotarare judecatoreasca {partaj}hotararea este in favoarea mea {reclamant},paratul face apel............avocatul trebuie sa il platesc la sfarsit cand ... (vezi toată discuția)
Concluzii orale sau scrise?! marius2474 marius2474 Buna seara! Sint [b]pirit[/b] intr-un proces si acum am ajuns la faza apelului. Am constatat ca avocatul meu este superficial. Pe mai departe as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Onorariul avocatului la rejudecarea apelului vioadel vioadel Începand cu aprilie 2006 am deschis proces pentru partajare bunuri comune. Pana la aceasta data au fost parcurse toate cele trei faze ale procesului:fond, ... (vezi toată discuția)