avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am dat unei persoane o suma de bani ( cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am dat unei persoane o suma de bani ( cu chitanta, pe firma ...

Daca am dat unei persoane o suma de bani ( cu chitanta, pe firma lui ) pentru a-mi face o mobila, iar acea persoana mi-a facut doar jumatate din mobila si nu mai raspunde la telefon si nici la mesaje, pot depune plangere pentru abuz de incredere?
Cel mai recent răspuns: floring2000 , utilizator 18:20, 4 Februarie 2022
Buna ziua,

V-as sugera sa depuneti o actiune civila prin care sa solicitati rezolutiunea contractului si restituirea sumei achitate. Cercetarea penala dureaza destul de mult singurul avantajul fiind ca nu veti avea de achitat taxa de timbru ca si in civil.

O zi buna.
Cu stima,
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere? rocafella rocafella Buna ziua, Am o problema cu o persoana careia i-am dat o suma de bani (destul de mare) pentru a achizitiona niste produse. Persoana respectiva nu mai ... (vezi toată discuția)
Convenție civila Ioan Moisa Ioan Moisa In urma cu doi ani am facut o convenție cu un constructor persoana fizica (nu PFA) pentru realizarea finisajelor la o casa aflată in construcție.Am plătit ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere si inselaciune sabinut sabinut am inchieiat un contract de locatie pt o masina la taxi [masina fiind nou]am platit printrun virament bancar o suma importanta bani cagh in mana cu martori ... (vezi toată discuția)