avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, se poate aplica grila de salarizare din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, se poate aplica grila de salarizare din legea salarizării ...

Bună ziua, se poate aplica grila de salarizare din legea salarizării unice pentru un salariat ce lucrează într-o clinică medicală ce aparține de o persoană juridică privată (o fundație) ?

Astfel, mă interesează să cunosc dacă un salariat poate primi un salariu mai mare (minimul din legea salarizării unice) întrucât acum primește un salariu sub minimul pentru ocupația pe care o are (are minimul pe economie).

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 4 Februarie 2022
Salariul din grila se poate stabili prin negociere ...
Sunt de acord. Mă interesează dacă fundația poate fi obligată la acordarea salariului din grilă.
Nu poate fi obligată....legea este pentru bugetari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii medici in sectorul privat Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi,daca, in urma noii legi ptr salarizarea unor categorii de bugetari, este obligatorie si modificarea salariilor medicilor ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare mixi64 mixi64 am terminat colegiul si de la 1 ianuarie 2008 sunt angajat pe post de asistent medicina generala cu un salar de incadrare de 553lei. este normal acest salar? ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice si ccmun ghcar ghcar Se discuta aprins despre legea salarizarii unice a bugetarilor. Pana acum aveam un CCMUN (unic!) fie-mi iertat pleonasmul. Ce se va intampla cu acest CCM ... (vezi toată discuția)